۸ پاسخ

فکر کنم مولفیکس از همش بهترباشه

من خیلی راضیم از مولفیکسم بهتره به نطرم تا الان مولفیکس میزدم ولی دیروز مای بیبی گرفتم عالیه

اره عالیه.من استفاده دارام

من مولفیکس استفاده میکردم بعد پشتش جوش زد کل باسنش قرمز شد نمدونم از پوشک بود یا چیز دیگه عوض کردم مای بی بی گرفتم تا الان خیلی بوده ارزون هم هس ۴۴ تایی ۵۰ تومنه ۲۲ تایی هم ۲۰ تومن

من اول بدنیااومدن پسرم استفاده کردم پاش تاول زد دکترگفت بخاطرپوشکشه

سلام گلم من تا یک‌ماهگی پسرم مولفیکس استفاده کردم خوب بود ولی الان یک‌ماه از مابیبی استفاده میکنم واقعا عالیه فقط رنگ ابیش بگیر که جذب بسیار بالای داره

من ی بسته استفاده کردم خوب بود

بله من راضیم.مشکلی نداره با خیال راحت استفاده کنید