۶ پاسخ

عزیزم شیر ببلاک نفاخه
منم‌پسرم هم وضعیت پسر شما بود
اولا زیر سه ماه گریپمیچر نده پیش فعالی میاره
کارهایی که بهم کمک کرد اینا بودن
قطره کولیکز ۱۵ دقیقه قبل از شیردهی چه شیر خشک چه شیردهی سینه
بعد از هربار شیر خوردن حتما حتما آروغش رو بگیر یبار که آروغ زد نذارش پایین اینقدر صبر کن و کمرش رو ماساژ بده و اروم بزن تو کمرش تا چندتا حالا یا گاز معده یا آروغ خارج بشه
شکمش رو صبح ها ماساژ بده
تو خواب هم که شیر دادی حتما اروغش رو بگیر
این کارا خیلی تاثیر داره

درضمن عزیزم بچه بسته به توانش شیر میخوره
هرچقدر خواست بهش شیر بده

سلام.شیر خودتون که دادین حتما اروغ بگیرین و ده دقیقه تا یک ربع راه ببرینش زود نخوابونین تا بالا نیاره .و این که بابت دل دردش و نفخش ببینین خودتون چی میخورین که تشدید میشه تغذیه رو رعابت کنید دل درد نمیشه و برای رفع نفخش عرق نعنا یک قطره تو چند قاشق اب بریزین بهش بدین یا اب ولرم بدون شیرینی بدین بعدش اروغ بزنه دلش خوب میشه

۹۰سی سی زیاده ۶۰تابهش بده شیرخودتوبیشتربده که عادت نکنه بعدسینتونگیره شیرخشک رو موقع خواب بهش بده واسه کولیک ودلدرد ونفخش قطره کولیکید یاگرمیچر بده خودتون عرق نعنا ورازیانه بخورین تانفخ شیرتوبگیره

سلام. باید بهش کولیکز بدی، کولیکشو برطرف میکنه. البته باید دکتر مقدار دادنشو تجویز بکنه. من به دخترم هر ۸ ساعت ۷ قطره میدادم بعد از یکماه شبی ۱۲ قطره توی آب قند حل میکردم میدادم.

90 سی سی واسه نوزاد 1ماهه زیاده