۸ پاسخ

عزیزم‌دکترم میگه حرکت زیاد جنین نشونه سلامتیه جنین من ده روز دیگه زایمانمه مشت و لگد که نثارم می کنه تازه حال می کنم تو این فضای کم تو روزای اخر اینقدر فعاله ماشااااالللله

نه عزیزم استرس نداشته باش حرکت جنین برا هر روز فرق داره ی روز کم ی روز زیاد

بچه اگ وول نخوره وخودشو تکون نده ک اونموقعه باید شک کنی ب ناسالمیش ،،این حرکات وتکوناشم برای اینه ک بگه مامانی من سالمم😍

ن خدا نکنه نگران نباش طبیعیه

وای خدانکنه،جنب و جوشش زیاده همین

نترس عزیزم، قشنگ خودتو برای یه نی نیه شیطون آماده کن.

وای این چ حرفیه بچه منم این جوری هیچ ربطی نداره این فکرا هم نکن

سلام عزیزم خدانکنه حرکت که میکنن آدم خیالش راحتتره