۵ پاسخ

نه عزیز اذیت نمیشه فقط گریه اش مال همون دقیقه هست که گوشش سوراخ میشه که بلافاصله شیر بهش بدی آروم میشه،،ولی مدام با پماد تتراساکلین چربش کن

بهتره بعد از شش ماه اینکار رو انجام بدین که سیستم ایمنی بدن نوزاد قوی تره, البته من به شخصه معتقدم اینکار تجاوز به بدن کودکه, باید صبر کرد تو بزرگتر شه و خودش درخواست کنه برای سوراخ کردن گوشش

نه عزیز دلم نگران نباش بچه ها باهم فرق دارن دختر من سه ماهه بود گوشش رو سوراخ کردیم فقط همون لحظه جیغ کشید تمام شد دیگه هم اتفاقی نیفتاد ولی خوب من خیلی بهش رسیدم هروز دوبار گوشش رو با الکل سفید شستشو دادم گوشواره هاش رو هم توسال اول یه بار عوض کردم بعد اونا رو در آوردم نخ دندان چند لایه کردم کردم توگوشش تایه سالم اینطور بود بعد گوشواره طلا براش گرفتم 😚😊

معمولا میگن تا شش ماه گوشو سوراخ نکنین احتمال عفونت اینا زیاده

سلام فقط همون لحظست.البته دخترمن توی خونه بهونه گرفت ۵قطره استادادم بهش دیگه خوب شد