۷ پاسخ

برای چی میخوای از رابط استفاده کنی؟

من ازرابط سینه استفاده کردم ولی پسرم به هیچ وجه قبول نکردآخرشم هرراهی بودامتحان کردم مجبورشدم شیرخشک بدم.بستگی به بچه داره.یکی ازآشناهامون تادوسال تونست بارابط سینه به بچش شیربده

عزیزم بستگی به پشتکاره شما داره، قشنگ سه چهار روز باید کلنجار برید تا بالاخره موفق بشید بگیره، هرکدوم از اقوامه من از رابط استفاده کردن اوایلش خیلی سختی کشیدن تا بچه بگیره ولی نتیجه گرفتن

فکر نمیکنم به دردت بخوره. از بستگانم خریده بود ولی اصلا دخترش سینشو نمیگرفت. ضمنا رابط برای اوناییه که نوک سینشون زخم شده و از دردش نمیتونن شیر بدن. البته من در این حد اطلاع دارم باز پرس و جو کن.

من دو مدل خریدم ولی انقدر نوک اونا بزرگه و پلاستیکش رو اعصابه که بچه کلی تلاش میکرد ولی آخر نشد، من اون موقع سینم زخم بود ولی دیگه تحمل کردم

اگر سینت نوک نداره قبل اینکه به بچه شیر بدی اول باشیردوش بدوش سینتو بعد زود بنداز دهن بچه...بچه من یه دونه سینه مو نمیگرفت با این روش الان دیگ‌مشکلی ندارم..

از اونجائی که رابط سینه درست و حسابی تو ایران نیست و فقط مارک Wee هست میشه گفت که به درد نمیخوره...
یعنی برای من که به درد نخورد، از بس که بزرگ بود وقتی میرفت تو دهان پسرم انگار بالا میاورد و میدادش بیرون..