۴ پاسخ

مامان جون مال پسر منم همین طوره نگرانی نداره داره وزن میگیره

نگرانی نداره عمدتا برای بچه ها که شیر خشک میخورن پیش میاد
اگه میتونید بعد هر شیر خشک 3 تا 4 قاشق چای خوری اب سرد شده بهش بدین یا. ی قاشق غذا خوری خاکشیر و ی لیوان اب را بجوشنید وصافش کنیدبعد با ی تیکه کوچک نبات سفید مخلوط کنید و اروم بهش بدین بخوره مثلا 3 تا 4 قاشق چای خوری دو بار یا سه بار در روز

منم هم شیر خودمو میدم هم کمکی یبوست نداره فقط ۳ روز خیلی سفت شد مدفوعش شربت لاکتولوز دادم خوب شد

عزیزم هیچ مشکلی نداره دختر منم اینطوره دکتر گفته بچه هست اصلا مشکلی نداره نگران نباش