۶ پاسخ

از هر مارکی شیر ARبرای بچه های رفلاکس یه ولی حتما باید با تجویز پزشک مصرف بشه. وزن گیری هم اگه بچه نارس باشه شیر مخصوص میخواد و بچه های معمولی هر شیری ک با ذائقه و میلشون هماهنگ باشه و بهشون بسازه. نان شیرینه ولی حضمش برای بچه هایی ک گوارش ضعیف دارن کمی سخته. تروویتال هم شیرینه. ببلاک و آپتامیل حضمشون راحت تره. بیومیل آهن‌ش بالاس و گیگوز ی پروبیوتیک قویه

همچین شیرایی باید دکتر تجویز کنه عزیزم

ببلاک arبرای رفلاکس خوبه

سلام دکتر به دختر من ببلاک arبا ببلاک haتجویز کرده وزن گیریش هم خوبه

منم ببلاک ای آر میدم تا یک سالگیم همونا میدم

من ببلاک ای ار میدم،آپتامیل هم برای وزن دهی خیلی خوبه
برای بچه رفلاکسی ببلاک ای ار خوبه