۴ پاسخ

اول از لعاب برنج شروع کن عزیزم. یه قاشق بهش بده روز بعد یه قاشق دیگه بهش اضافه کن همینجوری. هفته بعدش بهش فرنی بده به همین سبک. هفته بعدش حریره بادوم

عزیزم اول لعاب برنج چهارروزبعدچهارروزفرنی بعدچهارروزحریره بعدش سوپ وغذاهای دیگه.روزاول یک یادوقاشق مرباخوری دوعده روزی یک قاشق به وعده هاش اضافه کن

از روزی یه قاشق و یه وعده شروع کنین.بعد دو قاشق تو دو وعده و همینجور ادامه بدین تا سه وعده اصلی و دو وعده میان وعده.بسته ب میل و خوراک نی نی تون

من به پسرم فرنی و حریر بادوم میدم