۶ پاسخ

شب موقع خواب آبلیمو بریز تو آب ولرم بخورد صب ناشتا هم همینطور برای من ک جواب میده

حتما ماسک‌بزن.دور و اطراف خونه پیاز قاچ کن‌بذار و بعد ۰چند ساعت بریز دور.بعیده ازت بگیره.اویشن بخور بده تو خونه و اسفند دود کن که ضد عفونی بشه

عزیزم دستاتوخیلی زود ب زودبشور و ماسک استفاده کن چون بچه ازتماس دست و تنفس سرماخوردگی میگیره

حتما دکتر برو که آنتی بیوتیک بده احتمالا آموکسی سیلین بده که تو شیردهی مصرفش اشکالی نداره

اب ولرم با عسل با آبلیموی تازه قاطی کن بخور. هم آنتی بیوتیکه هم شیرتو زیاد میکنه.

عزیزم من اینجوری بودم قرص خوردم چرک خشک کن و سرماخوردگی