۳ پاسخ

من هم حدود ۱.۵ ماه بود که دادم بهش اول زدم تو اب قند چند روز تا کم کم گرفت ولی خوب اوایل زمان کمتری نگه میدارن ولی الان دیگه راحت میگیره

اکه از اول که به دنیا اومده ندادی دیگه نمیگیره تلاش نکن منم هرکار کردم نگرفت شیرین میکردم سرشو ولی بازم نگرفت

دختر من هم نه پستونک میخوره نه شیشه هر کاری هم کردم سر پستونک‌رو‌ اب قند زدم شیر خودمو زدم بازم فایده نداشت یه نفر میگفت مارک اونت داده به دخترش اون رو‌گرفته ظاهرا
من هنوز امتحان نکردم