خانوما تن ماهی خوب مارک خوب ضررداره؟

۶ پاسخ

خوردن هرگونه غذاهای کنسرو شده تودوران بارداری ممنوعه.بدلیل موادنگهدارنده..

صد در صد عزیزم ماهیا جیوه دارن در ضمن کنسرو اصلا خوب نیس

ربطی ب مارکش نداره،چون موادنگهدارنده داره ضرر داره

خوردن کنسرو تو بارداری خوب نیس حالا یه بار ضرر نداره اما قبلش ۲۰ دقیقه بجوشون

ماهی بخور بجای کنسرو ولی بگو ک باردارم ماهی جیوه دار بهت نده...

بله ضررداره چون توش جیوه داره درضمن بایدماهی تازه هم میگیری باید ماهی بگیری جیوه نداشته باشه قزل الا بگیربخور