۱۰ پاسخ

کلأ رفلاکس یه دوره ای داره.اگه رو وزن گیری بچه تأثیر منفی نداشته باشه و خوب وزن بگیره نیاز ب درمان نیست بزرگتر بشه خوب میشه

من پدی لاکت دادم عالی بود

فقط بیبی کر و به خودم رژیم داده دکتر

نکسیوم۲۰ نصف صبح و نصف شب و سیتریزین برای حساسیتش

من تا ۵ماه رانیتیدین بهش دادم

من تا سه ماهگی رانیتیدین و پدی دادم دیگه بالا نمیاورد فک کردم خوب شده ولی دیدم چهار ماه تا شش ماه اصلا وزن نگرفته و لاغرترم شده .مجدد شروع کردم به دادن داروهاش خداروشکر بهتره

رانیتیدین دادم
قرص امپرازول دادم
زانتاک دادم
هیچ تاثیری ک نداشتن هیچ
وقتی شبا از اونا میدم بدتر میشه

من پدی لاکت دادم
کولیکد دادم
شربت راینتدین
زانتاک
قرص امپرازول هم دادم

رانیتیدین قبل از شیر یک و نیم سی سی

هیچی.جدیدأ رانیتیدن میدم اونم بخاطر اینکه شبا خیلی وول میخوره تو خواب.دکتر گفت چند روز بده اگه خوب نشد نده