۴ پاسخ

سلام عزیزم نگران نباش،ارده کنجد با شیره خرما مخلوط کن و اگه میتونی قهوه خرما بخر شیر افزا هستن،عادت نمیکنه من هم اینطوری شده بودم نترس

سلام گلم
ایشالاهرچه زودترخوب بشی عزیزم
عرق رازیانه
پودررازیانه ،شنبلیله،بگیرداخل شیربریزبخورهرکدوموجدا
آب هویج بخور
خرمااااابخور

سلام عزیزم ایشالا زودتر بهتر بشی هرچیزی ک شیرو زیاد میکنه بخور شیرافزا بگیر بخور پودرگالاکتومیدشیرافزا بگیر بخور ماءالشعیربخور بعد تند تند سینتو ماساژ بده با شیر دوش تحریکش کن اگه شیر دوش برقی داری ک‌چ بهتر ولی حتما با شیر دوش تحریک کن ایشالا ک میاد شیرت ولی تا خوب بشی حتما برای بچه ات شیرخشکی چیزی بگیر بخوره با دکتر مشورت کن بهت بگه چه مارکی بگیری با سرنگ یا قطده چکون بده بهش ک با شیشه عادت نکنه

تاثیر مریضیت بوده مرتب سینه تو بد بچت بمکه حتی اگه شیرت کمه بعد که خسته شد با از گرسنگی گریه کرد بعد شیر خشک بده مرتب خودتو تغذیه کن تا شیرت به مرور زمان زیاد شه