۶ پاسخ

فرنی بدین.خیلیم رقیق نباشه.چئن رفلاکس داره.کلأ سرلاک چیز جالبی نیست،

🔆جهت #شروع غذای کمکی شیر خواران دارای #رفلاکس معده استفاده از لعاب برنج به دلیل نداشتن ارزش غذایی و تشدید رفلاکس معده توصیه نمیشود و پوره سبزیجات و غلات بهترین غذای قابل تحمل در ابتدای ماه پنجم در این کودکان میباشد .

تا ۶ماهگی ندی برای گوارشش بهتره الان زوده مگه دکترش تجویز کرده باشه بنا به شرایط بچه ت

لعاب برنج بهتره بدی

بزار شش ماه بشه بچه تا شش ماه فقط باید شیر مادر بخوره اگه کمبود وزن داشت شیر خشک بده

ریفلاکسم داره‌راستی