۶ پاسخ

عزیزم تا 8 بار در روز نرماله ها. میوه های روند مثل گلابی و خرمالو نخور. شیر نخور. کره کمتر بخور. برنج بیشتر بخور. دمنوش زیره بخوره هم شیرت زیاد میشه هم نفخ رو قطع میکنه هم باعث یبوست میشه.

دختر منم تا دو ماهگی همین جور بود ماشالله وزن گیریش اضافم بوده😂😂

سلام دختر منم همینجوره تاالان که وزن گیریش خداروشکر خوب بوده

پسر منم اینطوره .چون من شیر خودمو بهش میدم بهداشت گفت طبیعیه.وزن‌گیریشم خوب بوده

زیاد کار کردن شکم تو وزن نگرفتن تاثیر داره.میتونی چیزایی بخوری که شکمو سفت میکنه مثل موز .چایی نبات .البته اگه خودت شیر میدی

شکمش و پهلوهاش یخ کرده من مهلا این جور بود خیلی کم اندازه یه سی سی اب سیب بهش دادم خوب شد