۵ پاسخ

سلام عزیزم نبات داغ خوبه یکم بهش بدی.شکمشو مثل حرکت عقربه های ساعت با روغن کرچک ماساژ بده پاهاشو ورزش بده زانوهاشو ببر داخل شکمش یکم نگهدار باز رها کن

سلام اگه کارایی ک مامان نی نی جون گفتو انجام دادی و کار نکرد شیاف گلیسیرین حتما جواب میده.با چاقو شیافو خیلی نازک ببر نازکیش مثه چوب کبریت باشه اندازه ای ک بچه اذیت نشه.البته تا یه هفته اگه شکمش کار نکرد طبیعیه

عزیزم من خودم هر روز صبح بارهنگ دم میکنم یه لیوان میخورم هم شیر رو افزایش میده هم بچه یبوست نمیگیره سعی کن غذای خودتو تغییر بدی بجای اینکه به بچه چیزی بدی

عزیز تا یه هفته طبیعی هستش بعدم نبات نده شکمش میبنده اگه دیدی خوب نشد شیاف گلیسیرین بزار واسش ایشالاه که خوب میشه

قطره کولیف بده عالیه