۴ پاسخ

سلام عزیزم منم الان ۴ماهه پسرمو گرفتم ازپوشک اونم هنیطور بود منم ی تشت گذاشتم توی حمام آبش کردم بعدش توپ های پلاستیکی رنگی رو ریختم توش بعدش صندلی که جیش میکنه توشو گذاشتم کنار تشته مینشست روی اون صندلی و باتوپا بازی میکردیم ی هفته همینطوری رفت دستشویی بعدش خودش کم کم خبرم کرد

رنگ انگشتی بخر ببر دسشویی بگو کارتو انجام بده رو دیوار نقاشی کن شاید مشتاقتر بشه🙂

بهش جایزه بده یا اون تو براش قصه بگو صبور باش من تا یک ساعت داخل دستشویی میشستم تا نتیجه داد.و اگ دیدی باز هم نتیجه نمیده زمانش نیست دوباره پوشک کن تا یک ماه اصلا حرفی نزن دوباره امتحان کن

سلام عزیزم همهههه بچه ها اوایل اینجورین
یا گاهی اوایل خوبن بعد لجباز میشن
کلاا این دوران اینجوری هستن صبورباش فقط همین