۵ پاسخ

سلام عزیزم از سال دوم زندگی بچه ها باید غذا اولویت باشه شیر شما برای بدنش کافی نیست برای همین نیاز بدنشو تامین نمیکنه برای رفع نیازش میاد شیر میخوره
پسرمنم تقریبا همسن بچه ی شماست برای اینکه خوابش تنظیم بشه دکترش گفت مصرف خوراکی های کافیین دار مثل چای شکلات قهوه نسکافه به حداقل برسونم منم همین کارو کردم فقط صبح ۱لیوان چای میخورم واقعا تاثیرش رو دیدم
برای وابستگی هم اقتضای سنش هست و اوج ان تا ۱۸ ماهگی هست فقط بغلش کنید و احساس ارامش و امنیت بهش بدید

خودتون بیدارید حتما که ایشون بیداره
ساعت ده خونه و خاموشی کن
شیر بده که بخوابه
باهاش بازی کن که خسته بشه

سلام عزيزم اين مطلبو ١٠ماه پيش نوشتين ميخواستم ببينم دخترتون كي وابستگيش و نق زدنش كمتر شذ؟؟ من دقيقا تو شرايط شمامممم

نه خودم اوایل زود میخوابیدم اما بیدار موندن ریحانه منم بد خواب کرده چراغهارو هم خاموش میکنم تلویزیون خاموشه حتی بعضی اوقات خودمم خوابم میگیره و با گریه دخترم بیدار میشم

من خوابشو تنظیم کردم همه برقا خاموش میکنم سر ساعت دوازده حتی اگه خوابشم نیاد بخوابه