۷ پاسخ

من از وقتی این ۲ تا قطره رو میدم به پسرم خیلی اوکی شده !!!

شیر خشک بدترش میکنه فقط شیر خودتو بده

احتمالا دل درد داره خودت هروز عرق نعناع بخور
من که هر دارویی دادم تاثیر نداشت آخرش همین جواب داد

چون واقعا بد مزست خودت يه باريكمشو امتحان كن ميفهمي،نان اچ ا كه ديگه خيلي افتضاحه مزش، همين ابتاميل اچ ا ميگن خارجيش مزش خوبه از لحاظ تغذيه اي هم بهتره،اگه بخاطر رفلاكسش بود شير خودتم ميخورد همينكارو ميكرد

چون رفلاكس داره اينجوريه تا ٣يا تا ٦ ماه ادامه داره هروقت رفلاكسش درست بشه اروم ميشه

دقيقا مثل دختر من دكتر خودش شير خشك رو گفته بود بده ولى وقتى اينطورى شد گفت ديگه فقط شير خودتو بده

بهش شیرخشک نده اصلا بدتر میشه فقط شیر خودت حتی به فکر تعویض شیر خشک هم نباش