۹ پاسخ

تو بارداری همه چی ادم باید بخوره.جز اونی که دکترت گفته

ماهی سالمون جیوش کمه و بهتره

قزل الا خوبه برا بارداری

ماهی سالمون بهتره

ماهی عالیه ،دیگه پرسیدن نداره ،هفته ای یکبار بخور ،من استیک ماهی میخرم بدون استخوون اونا هم جیوشون پایینه و خیلی خوشمزه و بدون بو

بخور اغلب قزل هاپرورشی هستن

ماهي دريا چون فلزات سنگين تو اب دريا ريخته ميشه كثل سرب و جيوه توصيه ميشه هفته اي يه بار بيشتر مصرف نشه ولي ماهي پرورشي مثل قزل مشكلي نداره چند بار در هفته هم مصرف بشه

اره بخور خیلی خوبه

سلام ماهی باید بدون جیوه باشه ینی رودخونه ای! و منم نمیدونم از کجا میشه پیدا کرد