۱۱ پاسخ

از همگی ممنونم مامانای مهربون😘😍

الان فقط داغه
تب نداره
سر۴ساعت استامینفون را بدید که تب نکنه...
آخر شب خیلی مراقبش باشید
چون نصف شب تب میکنه
احتمالا کم اشتها هم بشه نگران نشید

بهش استامینوفن هر ۴ ساعت یک بار دو برابر وزنش تا ۳ روز بده

سلام عزیزم .دختر من ک بیمارستان بستری بود دکترا دیدن من تب سنج دیجیتالی دارم گفتن حداقل ۵ تا کم نشون میده ینی اگ ۳۷.۵ باشه ینی تبش ۳۸ پاشویش کن اگ نیومد پایین استا بده

سلام عزیزم به سلامتی....دماسنج دیجیتالی دقیق اکثرا ....تبش زیاد نیسو ولی استاشو دقیق بده با تر سنجم مرتب تبشو بگیر که بالا نره خدایی نکرده اگر بالا رفت یا پارچه با آب ولرم رو به سردی بزار رو پاهاشو سرش اینطور کنترل میشه تبش

تب داره 5درجه دیگه هم باید اضافه کنی بهش میشه 37/9تفریبا 38میشه ا ستامینوفون دو ساعت به دو ساعت بده بهش پاشورشم کن

باید هر چهارساعت یکبار استامینوفن بدین بله یه کم تب داره دوبرابر وزنش استامینوفن بدین

پارچه خیس بزار رو دل و شکمش

نیم درجه باید اضافه کنین ولی تبش در حد نگرانی نیست ، شیاف استامینوفن هر ۶ ساعت بزار و با یه پارچه یا حوله خیس پاشو خنک نگه دار، کمپرس سرد هم بزار جای واکسن

واسه بچه من تا ۳۷ رو۵رسید نترس ۳۷تب نیست ولی جاشو ن
گرم نکن وپامپرزشو هم دربیار برای احتیاط من شب تاصبح پامپرز نکردم

نزدیک به تب استامینوفن و به موقع بهش بده مراقبش باش