۵ پاسخ

پسر منم رانتیدین نخورد الان روزی یک چهارم امپرازول میخوره البته با تجویز پزشک

عزیزم ببرین دکتر داروش رو عوض کنن
من بردم فوق تخصص گوارش اطفال بهش اس امپرازول داد و شیر خشک ببلاک ای آر یه مدت خورد بهتر شد

عزیزم این اشتباه که به بچه هیچی ندی خود به خود خوب میشه اون رفلاکس باعث میشه اسید معده بیاد بالا و بره داخل ریه و ریه رو سوراخ کنه و باعث زخم معده میشه خیلی خطر ناکه باید درمان یشه درسته دوره داره تا بگذره ولی چطور گذشتنم داره

دخترمنم امپرازول میخورددیگه بهش نمیده یه دوره داره میگذره مثل کولیک

هیچ کار نکن من دخترم داره از سه ماهگی هیچ نمیدم خودش کم کم خوب میشه