۹ پاسخ

اصلا آپتامیل و نان از نظر ترکیبات با هم قابل مقایسه نیستن
آپتامیل مواد تشکیل دهندش ثبت شده هست و هیچ کمپانی دیگه ای نمیتونه ازش استفاده کنه
مشابه شیر مادره
از موادی توش استفاده شده که باعث تقویت هوش نوزاد میشه

یک شش ماه اول دو شش ماه به بعد

نان..هردونمونه نده

بله اپتامیل ۱ رو تا پایان ۶ ماهگی میدن. بهتره یک نوع شیر خشک بدید.

بنظرمن نان از همه بهتره.من فقط نان دارم میدم ب بچه ام..اکثریت فقط نان میدن.بعد دونوع شیر ب بچه ات نده امکان داره ناسازگار باشه...

ببخشید عزیزم سوال آخرتم دقیق تر خوندم 😂 بله تا پایان ۶ ماهگی آپتامیل ۱ رو باید بدید

سلام من شنیدم نان بهتره اما به دختر من نساخت آپتامیل میدم البته ببلاک رو هم امتحان کردم که اونم نشد به نظر من یه شیر بدی بهتره با بچه سازگار باشه اره تا ۶ ماهگی هست ۱

سلام عزیزم من به پسرم نان اچ آ میدم و راضیم و اینکه باید یه شیر خشکو بدی تا معدش با همون یکی سازگار بشه هردوشو نمیشه داد
و درمورد سوال آخرت من دقیق نمیدونم گلم

اپتامیل سنگینه نان خوبه ولی دخترم ببلاک دوست داشت برا چی میخوای یه وعده از این بدی یه وعده از این چه فرقی میکنه بله تا پایان شش ماه باید داد