۵ پاسخ

سلام عزیزم.. درد زایمان طبیعی بنظر من اصلا غیرقابل توصیفه. کمردرد و دل درد شدید به رحم خیلی فشار میاد ولی باهمه اینا فک میکنم از سزارین خیلی بهتره. من پسرم بااینکه وزنش زیاد بود ۴۰۶۰ بازم طبیعی زایمان کردم لحظه ای ک بچمو گذاشتن رو سینم همه اون دردارو فراموش کردم.

قرص رو سوراخ کن بعد با دستگاه واژینال بزارش داخل رحمت

سلام عزیزم درد پریودی رو صدبرابرش کنی میشه درد زایمان.ولی به محض بدنیااومدن بچه همه دردات تموم میشن و صددرصد از سزارین بهتره.آمریکایی ها که میگن یا مرگ یا طبیعی.

من که یه دونه کپسول با دست گذاشتم نیم ساعت بعد کیسه ی آبم پاره شد. اگه گذاشتی حواست جمع باشه که امکانش هست کیسه ی آبت پاره بشه.

چند برابر درد پریودی هستش که موقع دردا فقط باید نفس عمیق بکشی
میتونی با اپلیکاتور استفاده کنی تا۲یا۳ساعت هم باید بخوابی که نیاد بیرون شب موقع خواب استفاده کنی بهتره