۵ پاسخ

سبزی نفخ داره ولی خب نمیشه که هیچی هم نخورد چیزایی که واجب نیست رو آره میشه ولی خب بیشتر چیزای روزمره نفخ دارن که نمیشه نخورد بخورید بعدش عرق نعنا یا خرما یا چای نبات بخورید .

من برای کولیک پسرم ک رفتم دکتر گف لبنیات محلی سبزیجات خام و حبوبات نباید بخورم.میوه هایی مثل انار و موز و انگور و خیار هم نفاخ هستند.زرشک و پسته مخصوصا پسته خام نفخ داره.

سبزي نفاخه،حبوبات،شير

سبزی.. حبوبات ..کلم
میوهام نفاخه

همه چی رو توی 40روز اول حداقل یبار بخورین وگرنه بچه بیشتر نفخ میگیره بعد هروعده غذایی عرق نعنا بخورین واسه نفخم خوبه.. من ک همه چی میخورم😑