۶ پاسخ

هریره ی بادام‌ بخور صبح تا صبح
عرق رازیانه بخور
دلستر
شیرتم رو بدوش به هر سختی که هست

تنها راهی که برگرده اینه که خود بچتون میک بزنه تا باز شیر بیاد تو سینتون

با شیر دوش هر روز شیرتو بدوش ولی اگه بچه مک بزنه برمیگرده

نمیـگیره امید نداشته باش😐
دخترم من تو چهارماهه از،روز اول نگرف هنوزم سعی میکنم نمیگیره چون شیشه دادم

دیگه عادت کرده به شیشه هرکاری هم بکنی نمیگیره اگه اینجوریه اشکالی نداره اون بزرگترکه بشه فهمیده ترمیشه شایداصلانگیره نمیدونم والا

ببین عزیزم لیدی میل بگیربخورعالیه من خیلی شیرم کم بود دوبرابرشدالبته بایدسینه توبگیره که بامکیدن شیرکنه من شیشه میدادم کمکی روزاقطع کردم سینه موپس میزدنمیخورددوروزمنودق دادگشنه ش بودنمیخوردمن راه میبردم وبهش شیرمیدادم بعددوروزدیگه عادی شد شیشه شم وقتایی که خوابه شبابش میدم