۷ پاسخ

مدفوع زیاد میکنه؟؟کمکیم شروع کن دیگ

پسر منم مثل‌پسر شما وزن نگرفته ولی دکتر گف اشکالی نداره بیشتر بخاطر شیطنت و بازیگوشیشه....

عزیزم بایدبهش کمکی بدی دادخترمن ازچهارونیم ماهگیش کمکی میخوره سرلاک برنجی باشی خشک بهش میدم

هرچی بزرگتر میشن بازیگوش تر میشن.اگه دکترش تشخیص داده وزنش کمه بهش شیر خشک نان1بده برای وزن گیری عالیه فقط زیاد به بچه شیر نده سر معدش گشاد میشه ریفلکس میگیره

شاید خوب سیر نمیشه، کم اشتها نشده؟ اگه خوب سیر نشه شاید دکتر غذای کمکی شروع کنه براش

شیرخوردنش مثل همیشه هس آیا؟

سلام کمکی شروع کن شیرت جوابگونیست