۶ پاسخ

خوبه دندون درآورده دختر من ک هنوز دندون نداره منم نگرانم ک سیاه میشه یا نه قیمت قطره اهن خارجی هم زیاده نتونستم بخرم

سعی کن خارجی بگیری

بهش قطره آهن خارجی بده به محض اینکه خورد دندونشو با پارچه نخی تمیز کنه.ببین در هرصورت دندون بچه میفته دوباره در میاد پس هیج فرقی نمیکنه.فقط میتونی قطره آهن خارجی بدی تا دندوناش دیرتر بریزه

با اب سیب بده.سیب و رنده کن ابشو بده.ولی باز سیاه میشه

من دخترم هنوز دندون درنیاورده.
قطره اهنو از بهداشت‌گرفتم امروز با اب سیب قاطی کردم دادم روجعبشم نوشته بود قاطی کنید تا سیاه نکنه

ویتامین وآهن باهم نمیشه گلم