۱۱ پاسخ

زیادتوروروک نزارواسه کمر بچه خوب نیست میدونیدتوآمریکا فروش روروک ممنوع وجرم محسوب میشه

من که از چهار ماهگی میذاشتم البته اولا خیلی کم چند لحظه ولی از ماه پنجم میذاشتم دنده عقب هم میرفت الان کاملا میتونه باهاش اینور اونور بره خیلی هم دوست داره.

من از ۵ ماهگی گذاشتم اولش زیاد نمیداشتم بمونه که ادیت بشه ۵ دقیقه برمیداشتم ولی الان تا وقتی خودش خسته میشه میمونه تو روروئک

معمولا از ۶ ۷ ماهگی میزارن زود بزاری خداینکرده کمر درد میگیره

ایستاده بگیرش بببین علاقه داره ب راه رفتن؟

هر وقت که گردنشو تونست بگیره...و کمرش سفت شد

من پسرامو از هشت نه ماهگی گذاشتم دقیقا زمانیکه به راه رفتنشون نزدیک بود ، اگه زودتر بزاری که کمر بچه داغون میشه

اصللا نزار...اول برو یکم مقاله هایی ک در مورد علت ممنوعیت روروک در امریکا هستو بخون...بعد تصمیم بگیر

عزيزم ميگن ٦ ماه تموم شد بزار كه به ستون فقرات فشار نياد

عزیزم بستگی به توانایی بچت داره اگر وقتی میزاریش میتونه خودشو نگه داره میتونی بزاری از الان

بهتر نزاری چون بچه عادت میکنه بعدا نوک پا راه میره