۶ پاسخ

من اگه این گهواره رو نداشتم فلج بودم حتما بگیر خیلی خوبه ، پستونکم خوبه آرومش میکنه

اره بچه من ماشین دوست نداشت گهواره میخوابید

سلام منم مشگل شمارا داشتم گهواره گذاشتم خدارشکر خیلی بهتر شد

دختر منم کولیک داشت...و دقیقا تمام مدت بیداریش جیع میزد...اصلا وقتی میدیدم داره بیدار میشه استرسم میگرفت😣ولی اصلا توی گهواره نمی موند‌...من روی زمین تشکشو حالت رفت و برگشتیه شمال به جنوب میکشیدمش...((گهواره شرق به غربه))برای کولیک خیلللی موثره و ارومش میکنه امتحان کن... برای من خیللی تاثیر داشت

بستگی به بچه داره
پسر من رو پام میخوابید اما ننو براش بستیم یه بارم توش نخوابید

بله واقعا كار سازه دختره منم تا ٤٠ روز اصلا نميخوابيد گهواره كمكم كرد كه ديگه الان عادت كرده