۶ پاسخ

عزیزم همینکه به بچت شیربدی درعرض 6ماه به وزن قبلیت برمیگردی اما تغذیه و ورزش خیییلی کمک میکنه که داری وزن کم میکنی پوستت شل و آویزوون نشه .

اگه شیر خودتونو میدید لاغر میشید، و نباید رژیم بگیرید، ولی اگه شیرخشک میدید رژیم بگیرید.

من بعدبارداریم 14.5وزن کم کردم رسیدم به وزن قبل بارداری چون هلنا تاچله خیلی اذیت کردوشیرخودمم میدادم وزنم اومدپایین

من بعد از هر دو تا بارداریامم بعد ده روز وزنم دقیقا برگشت. الان حتی از قبلم لاغرتر شدم🤗

رژیم رژیم 🤐 البته به وزن قبلی هنوز نرسیدم ولی عمده اشو کم کردم

من فقط شیر میدم و لاغر میشم