۳ پاسخ

من یمدت گرفتم قندم اومد پایین برنج و نون خیلی کم کردم ماکارونی و سیب زمینی نخوردم شیرینیجات ممنوع و میوه های شیرین هم اصلن نمیخوردم

شیرینیجات و نشاسته ر باید ب حداقل برسونید...برنج رو خییییییلی کم کنید..شیرینیجات رو حذف کنید...نون هم سعی کنید نون جو بخورید...متفورمین بهتون نداده؟؟

منم رفتم یه عدد بالا بود دکترم بهم یه برنامه داد که طبق اون باید تا 9 روز باید با دستگاه قند، قندمو اندازه بگیرم بهش نشون بدم برای رژیم هم گفت غذاهای نشاسته دار نخور