۷ پاسخ

سعی کنین دیگ زیادنخورین چون منبع ویتامین aهست وخوردن زیاد ویتامین آ برای جنین مضره😊

منم خوردم یا یک بار هیچی نمیشه خواهر اگه ضروری بود خیالت راحت دکتر میگفت بعت

سلام بله خوردنش ضرر داره سعی کن نخوری

سلام عزیزم من شنیدم جیگر سیاه تو سه ماهه ی اول بارداری بهتره مصرف نشه,فکر نکنم مقدار کمش مشکل ایجاد کنه

نوشه جونت عزیزم حالا که خوردی نگران نباش مهم اینه 3 ماه اول نخوریم و زیاده روی نکنیم من دوستم تو دوران بارداری ذخیره آهنش خیلی پایین بود دکترش گفت جیگر بخور، بستگی به نظر پزشک و شرایط جسمیمون داره

سلام برای یک دفع مشکلی پیش نمی اید ولی زیادی خوب نیست بخوری

سلام. دکترم به من گفته از دوتا چیز دوری کن یکی جیگر هرجیگری یکی هم تن ماهی.باید قبلش تحقیق میکردید