۴ پاسخ

سلام عزیزم ریفلاکس داره حتما ببر دکتر بچه منم اینجوریه دارو دادن بهش یکم بهتر شده

دخترمنم اینجوری بود فقط سعی کن آروقش روبگیری به مرور تا۴_۵ماهگی خوب میشه صبورباش شایدم به غذاهایی ک میخوری حساسیت داره من گوجه فرنگی یا لبنیات میخوردم بیشتر میشد

عاروقش رو بعد از شیر حتما بگیر و حدود ۲۰ دقیقه نخوابونش و اروم اروم بزن پشتش. دیگه اینجوری نمیشه

احتمالا ریفلاکس داره ببردکتر