۵ پاسخ

طبیعی هستش اگه میخای تب نکنه آره روز دوم هر 6س و درصورتی ک روز سومم بخای بدی هر 8 ساعت

طبیعیه.روز دوم هر ۶ساعت بده ولی دیگه از روز سوم نده

اره عزيزم پسر منم خداروشكر نه تب كرد نه زياد گريه كرد فقط موقعي كه واكسنو زدن خيلي گريه كرد

سلام عزيزم، پسر من هم مثل دختر شما بود و طبيعيه، ولى خانه بهداشت به من گفت حتما تا ٣ روز، روز اول هر ٤ ساعت، روز دوم ٦ ساعت و روز سوم ٨ ساعت بهش قطره ى استامينوفن را بدم چون ممكنه بعدش تب كنه

اره طبيعيه خيلي بچه ها تب نمي كنن يا چند روز بعد تب مي كنن دارو نده مكر اينكه درد و تب داشت