۸ پاسخ

پوشکش نکن.دستمال با اب ولرم خیس کن بزار زیر بغلش

البته مادرم به من گفت با آب نمک پاشویش کنم که زودتر تبش پایبن بیاد وجای هم خوندم که میشه جوراب بچه رو با آب وسرکه خیس کرد وپاش کنی تا تبش بیاد پایین ولی من امتحان نکردم چون فقط سرش داغ بود دست وپاش خوب بود

سلام لباسهاشو کم کن وخونه رو خنک کن البته یه جور نباشه که سرما بخوره من روز اول که پسرم رو واکسن زدم تب کرد به جای 4ساعت یکبار 3 ساعت یه بار استا دادم پسرم همون شب اول تب کرد فرداش کمتر شد وتا شب بعد قطع شد نگران نباش تبش طبیعیه فقط مواظب باش بالا نره اگه دیدید بیشتر شد ببریدش بیمارستان

وای عزیزم بخاطرواکسنه دست وصورتش باآب ولرم بشوریکم منم استرس گرفتم برادوهفته دیگه که پسرم واکسن داره 😭😭

شباف!!!!!!! والا پسر من کم تب میکرد ولی اگه زیاد بالا نمیره نگران نشو عادیه. کم لباس بپوشون خونه رو متعادل کن پاشویش کن . استا هر ۴ ساعت میددی؟ چقد میره بالا؟

عزیزم با اب نمک پاشویه کن مرتب

قطره تب بر هر چهار ساعت ۱۱ قطره بده بهش

همه کارهای ممکن رو دارین انجام میدین پاشویه هم بکنید انشالله بتونین دما رو ثابت نگه دارین تا دوره اش بگذره