۷ پاسخ

ب پسر رازیانه نمیدن کدوم دکتر احمقی هس هورمون زنانه داره کولیک پسر منم داره ب مرور خوب میشه زیاد حساس نشو

منم دادم کمی اروم تر میشه

عزیزم از دادنش که مشکلی نداره من خودم به پسرم دادم ولی اینکه تاثیر میذاره نمیدونم

خودت بخور رو اونم اثر داره.

عزیزم خودت بخور از تو شیرت اونم میخوره و خوب میشه ، به بچه نده

سلام عزیزم شربت گل گریپ بهش بده خیلی خوبه و سریع تاثیر میذاره

عزیزم غذای خودتو رعایت کن خوب میشه.برای من هم داشت.چیزای نفخ دار و طبع سرد دارن نخور.مثل گوشت گاو و گوساله.حبوبات.شیر گاو و خیار و ... باید ببینی به چی حساس هست یکی یکی امتحان کن.هر کدوم ی هفته نخور متوجه میشی.بعد هر غذا هم حتما عرق نعناع بخور