۵ پاسخ

سلام دختر منم رفلاكس داره
طبق گفته دكتر بهش شربت زانتاك ميدم
و هميشه شيب نگهش ميدارم
موقع شير دادن سر بالاتر از بدن
بعد شير دادن شيبدار نگهش ميدارم و بادگلوشو ميگيرم
از تشك انتي رفلاكس موقع تعويض پوشك استفاده ميكنم ....
كلا شيبدار

پسرم منم رفلاکس شدید داشت جوری که هرچی میخوردش بالا میوردش چندتا دکتر بردیم میگفتن ممکن تنگی ورودی معده باشه خلاصه پیش یه متخصص خوب بردیم دارو امپرازول مصرف میکنه خداروشکر خیلی بهترشده

سلام.پسر منم رفلاکس داره.اوایل ک ب دنیا اومده بود خیلی زیاد بود و هی استفراغ میکرد و خیلی نا آرام بود و خوب وزن میگرفت،الانم خداروشکر خوبه دارم بهش دارو میدم کنترل میکنه رفلاکسشو،ولی مث قبل وزن نمیگیره،شما هم حتما برو پیش ی دکتر خوب حتما دارو میده تا کنترل بشه و موقع شیر دادن کج بگیر و موقع خواب هم زاویه ۴۰°وی عده خوراکی هارو خودت نخور و آروغ حتما بگیر و ۱۵تا۲۰`هم بعد شیر عمود باشه،انشاءالله بهترمیشه،زیاد نگران نباش بچه دوستمون خیلی کوچولو بود بعد ک رفلاکس کنترل شد و داره غذا میخوره ماشاءالله خیلی رشد و وزنش خوبه.

دوقلوهای منم از دوماهگی رفلاکس دارن و به شدت اذیت میشن.به بچه‌های منم دارو ندادن با اینکه از بدو تولد وزنشون پایین بود به خاطر دوقلویی.دکتر بهم گفت بعد از شیر صاف نگهشون دار و روی تشک آنتی رفلاکس بخوابون.انجام دادم اما بی‌فایدست.هر بار که میخوام بهشون شیر بدم عذاب میکشم که بعدش گریه میکنن و بی‌تابن.خیلی تحقیق کردم ولی انگار راه حلی نداره.تا چهار ماهگی معمولا خوب میشه،اگر نشه دارو میدن.همین امشب دخترم بعد از شیر انقدر بالا آورد که مجبور شدم ببرمش حمام و بعدش از گریه خوابید.نگران وزن گرفتنشونم.هر بار گریه میکنن انگار با چاقو به قلبم میزنن.

چه علائمي داره كه ميگي رفلاكس داره