۶ پاسخ

5ساعت بعد شیاف کن ت این فاصله پیاز بزار تو جورابش پاش کن خیارم رنده کن بزار زیر بغلش دستمالم خیس کن بزار رو سرش

سلام اگه تا ۳۸ هست زود لباسشو کم کن پاهاشو خنک کن اگر بیشتره که دکتر ببر استا هم سر ساعت بده

بله بده گلم هر 4 ساعت دو برابر وزنش

خوبه دیگه ۴ ساعت دیگه دوباره یازده قطره بده بهش

سلام گلم من دکتر بهم گفت 38 به بالا تبه ولی اگه داغه لباس خنک تنش کن و استارم بده و محیط خونرو زیاد گرم نکن ویه چیز دیگه به هیچ وجه رو پیشونیش دستمال خیس نذار تو اینده سینوزیت میگیره اینو هواست باشه

با آب ولرم پاشویه اش کن روی کشاله ی ران و پیشونیش.لباسشو کم کن محیط ۲۳درجه باشه