۱۰ پاسخ

اره چرا نمیشه من هنوز وقت نکردم برم بخرم با همین قاشقای کوچیکای خودمون میدم .ای بابا بیخیال خواهر انگاری به ما بچه بودیم با قاشق مخصوص غذا دادن 😥

قاشق غذا خوری بگیر سرش پلاستیکه بچه اذیت نمیشه دسته کج هم داره برای وقتی که بچه خودش میخواد قاشق دست بگیره

قیمتی نداره گلم مارک بی بی لند داره ده هزار تومنه

قیمت در حال حاضر قاشق نمیدونم ولی اینو میدونم که ظرف و قاشق بچه بهتره جدا از ظرف های اعضای خانواده باشه بعدم قاشق های چای خوری ماها دورش نرم نیست به اندازه قاشق مخصوص خود بچه ها

اگر قاشق پلاستیکی نرم باشه خیلی بهتره چون وقتی میکنید تو دهنش یکم فشار هم وارد بشه بهش میدونید اصلا دردش نمیگیره و لثه و لبش اذیت نمیشه ،۱۰ به بالا هست

آره چرانشه من که استفاده میکنم ایرادی نداره

جنسش ژله ای باشه خیلی بهتره

عزيزم ميشه ولي اگه محصوصه خودشون بخري بهتره هم نرمه هم مناسبه دهنشه
از ١٠ تومن داره به بالا

من عروسکی خریدم 10تومن

خیلی گرون نیس ۲۰ ۲۵ تومنه