۶ پاسخ

من آپتامیل دادم یه مدت دچار یبوست شد وزنگیریش زیاد نبود بعد گیگوز دادم که هم وزنش بهتر شد و هم مشکل یبوستش حل شد

منم تروو یتال می دم اصلا ببلاک و اپتامیل را نخوردددد

سلام عزیزم من داروخانه کارمیکنم وطبق اطلاعاتی که دراختیارمون میگذارن همه شیرخشکای ایرانی موادشون یکیه واین که کدوم بهتره بستگی داره کدومش به بچه شماسازگارترباشه وگرنه هیچ فرقی ندارن.بایدامتحان کنی ببینی کدومش برای بچه شمابهتره مثلا من تا۶ماهگی پسرم اپتامیل دادم الان عوضش کردم ببلاک میدم.

من تروويتال ميدم خيلي هم عاليه.وزن گيريش هم خوبه

سلام من تروینال استفاده کردم براوزن گیری نتیجه ای نگرفتم واپتامبل هفته اول دادم بیرون رویش زیاد بود بعد نان دادم تانان ۲بدنبودالان بیومیل پلاس میدم عالیه
ولی اینو درنظر بگیرید بچه هاباهم فرق دارن من تجربه خودمو گفتم

من دوتاشم استفاده کردم،تروویتال حوشمزه تره،ولی آپتامیل وزنگیریش بهتره