۵ پاسخ

سلام خانومی من دخترم ازچهارونیم ماهگیش شروع کردم واسش غذاروالبته بانظرپزشک اول یه قاشق چایخوری سرلاک برنجی روبایه پیمانه شیرخشک قاطی میکردم میدادم میخورد که البته الان رفته رفته بیشترش کردم وهم اینکه ازیه قاشق فرنی شروع کردم الان فرنی هم میخوره

منم ۵ماه و۲۰روزس فقط بهش سرلاک میدم و فرنی با ارد برنج حریره ندادم بهش تاحالا

من.فرنی لعاب برنج.سرلاک گندم

پسر منم فرنی و سرلاک برنجی رو یک هفته ست میخوره این هفته حریره بادام باید براش بپزم

من فعلا دوروزه دارم فرنی میدم