۷ پاسخ

اره میدم شیره انگورم میریزم توش

اره چرا ک نه فقط ماست خونگی باشه.. خیلی هم ندین چون طبعش سرده و بچه سردی میکنه دل درد میگیره

شیره انگورروباماست قاطی میکنید؟

سلام
منکه به پسرم نمیتونم ماست بدم آخه به پروتئین گاوی حساسیت نشون داد فقط نمیدونم تاکی بهش ندم😣

من معمولا برنج باشه باهاش قاطی میکنم میدم بهش

من بعضی وقتا با کته هاش میدم وبعد یه ربع یه خرما بهش میدم. یا توی ماست کنجد میریزم چون برنج وماست هر دو سرده خوب نیست بدی
بعضی وقتا عصرونه میدم گردو یا بادام یا پودرجوانه گندم پیریزم نونم ریز میکنم توش بهش میدم.

من باکته بهش میدم خیلی هم دوست داره..ماست خونگی خودم درست میکنم براش.