۱۲ پاسخ

سلام عزیزم منم پسرم رو بردم حلقه گذاشتن همون یکساعت اول گریه کرد بعد که جیش کرد آروم شد.۴روز بعدش هم حلقه افتاد و خوب شد

والا من پسرمو با حلقه ختنه کردیم خیلی راحت بود فقط یک ساعت اول گریه کرد خیلی شدید اونم احساس میکردم که بیشتر ترسیده بود کلا پسرم خیلی احساساتیه ولی بعدش خیلی خوب بود

بسلامتی...جراحی منظورتونه؟

عزیزم من دیروز پسرمو ختنه کردم جای خیلی خوب ولی خونریزی کرد حلقه انداختیم بیمارستان بردیم پسرمو همه میگفتن چرا لیزری انجام ندادی عالیه منم که فقط اشک میریختم گفتم غللط کردم تحقیق نکردم😭😭😭😭

بهترین نوع ختنه برای کودک شما همون حلقه انداختن نزد پزشکه که بدون بخیه انجام میشه. سنتی بچت رو اذیت میکنه چون بخیه میشه ما حلقه براش انداختیم راحت بود...

اگه سنتی میخای انجام بدی هیچ کاری نیاز نیس قبلش کنی فقط حمامش کن

خیلی ار حلقه بهتره

من پسرمو سنتی کردم مشکلی نداشت

جراحی خیلی عالی فقط یا بار ادرار کن اذیت میشن

حلقه بهتره از لیزره

سلام عزيزم من براي پسرم حلقه اي انجام دادم خيلي اذيت شد يه طرف حلقه زودتر افتاد ظاهرش يه جوري شده

سلام من پسر اولم لیزری ختنه کردم اصلاً اذیت نشد خیلی خوب بود