۴ پاسخ

شما هر كار كني،تا ٤ -٥ روز اول شير كمه،چون آغوزه.از الان بهت ميگيم تا اون موقع ناراحتي نكني و حرص نخوري.ولي شما از همون اول شروع كن به خوردن دلستر،آب هويج،رازيانه و زيره بجوشون آبشو بخور،آبه گوشتي كه توش رازيانه و زيره و از اينجورچيزا ريخته باشي.كمپوت سيب و گلابي.

ضرري ندارن چون محتوياتش انواع ويتامين و كلسيم و اهنه
روشون هم نوشته مناسب بارداري و شيردهي

هر چی هم بخوری تا زایمان نکنی و هورمون ترشح شیر تو بدنت آزاد نشه و نینی مک نزنه شیر نمیاد پس بخر بزار خونه هر وقت زایمان کردی شروع کن به مصرف

عزیزم من دکترم بعد از زایمان نوشت نخور تا بعد از زايمانت