۵ پاسخ

چون بچه داره میشناستت و ازنظرپزشکی ویتامین های بدنت کم شده اینطورمیشی قرص اهن روزی یدونه وویتامین بخورحتما تاتقویت شی

منم دقیقا همینطورم.😕 هر جای خونه نگاه میکنم موهای خودم ریخته.
کچل شدم دیگه .

فکر نکنم کاری بشه کرد دارویی بتونی بخوری ی مدت بگذره ریزش موهات خوب میشه اگ بتونی بری عطاری ی چیز گیاهی بگیری واسه خود موهات خوبه

سلام عزیزم منم شیرخوومومیدم ابروهام وموهام میریزه باروغن زیتون چرب کن

خب آهن مگه مصرف نمیکنی با مولتی