۱۹ پاسخ

مولفیکس خیلی خوبه

مولفیکس عالیه .....

مولفیکس خیلی خوبه
من واسه بچه هام استفاده میکنم و راضیم

بارلی عالیه.

من مای بی بی استفاده کردم خیلی بعدبود مولفیکس خیلی بهتره،کانفی هم خوبه ولی یکم گرونه!

بارلی خوب بود من استفاده کردم.
کانفی مزخرف.
کوکومی فوق مزخرف.
مای بی بی های جدید هم سریع گوله گوله میشن وباعث نم کشیدن شلواربچه.
مولفیکس هم خوبه ولی قواره اش کوچکه

من اوایل مولفیکس استفاده میکردم الانم پریما جفتشون خیلی خوبن،اگه مولفیکس ترک پیدا کنی هم از لحاظ اقتصادی و هم کیفیت عالیه

یعنی انقدر سریع بوی دستشویی بچه ها میزنه بیرون واسه پوشکه منم مای بی بی استفاده میکنم حس میکنم چند روزه خیلی زود آشغالای پوشک بچم توی سطل بوی بد میگیرن

من استفاده میکنم اینجوری نمیشه خیلی خوبه

mn 6mahe vase dokhtrm molfix esftde mikonm kheili khobe

سلام
من پوشک باربی استفاده می کنم و ازش راضیم
امیدوارم برای شما هم پیشنهاد خوبی باشه

نه بابا اینجوری نیست من خیلی راضی ام

مولفیکس خیلی خوب

پریما خیلی خوبه

سلام عزیزم مولفیکس خیلی خوبه

کانفی عالیه اصلا بووو نمیده

اگ پول خوب دارین پریماوپمپرز المانیشون والبته جدیدشون خیلی خوبن،ولی توبازارترکشون هست وقدیمین حتماقبل خریدتاریخشونونگاه کنید

چن میخری مای بی بی رو

من استفاده میکنم راضیم