۴ پاسخ

من بعد واكسن ٤ شروع كردم،دكترش گفت چون وزنش كمه

منم از ۵ ماه شروع کردم ..وزن بچم عالیه ..بخاطر ریفلاکسش ی ماه زودتر شروع کردم ..البته زیر نطر دکترش ..اول با فرنی بعد پوره هویج بعد پوره سیب زمینی بعد اب سوپ بعد خود سوپ بصورت میکس شده
..هر کدومو ی هفته میدم ..

من با صلاح دید پزشکش از ۴ ماه ۱۵ روزگی با پوره میوه بخار پز شروع گردم ولی حتما طبق نظر پزشک معالج نوزادتون پیش برین چون بر اساس شرایط هر نوزاد دکنر متفاوت عمل میکنه

عزيزم در كل بايد از شش ماهگي شروع كني، اما من چون شاغل هستم و با مشورت با پزشك قراره از چهار ماه و دو هفته شروع كنم به اميد خدا