۸ پاسخ

من مای بیبی استفاده می کنم عالیه

پريما

من بارلی استفاده میکنم هم قیمتش خوبه هم پس نمیده قبلا از مولفیکس مای بی بی وبی بی کینگ استفاده کردم ولی بارلی از همه بهتر بود

من پمپرز استفاده کردم .الانم که نیست پریما استفاده میکنم و نم نداده

مای بیبی از همه بهتر هست

من پمپرز استفاده کردم خیلی خیلی افتضاح و بد بود از وسط پوشک و از پشت پنبه نم میداد

کانفی عالیه پس نمیده

سلام مولفیکس تا شماره دو خوب بود ولی سه اصلا خوب نیست پمپرز فروشگاه رفاه دارن