۶ پاسخ

روغن زیتون داخل غذاش استفاده کن و شکمشو ماساژ بده
روغن بادام شیرین خوراکی از داروخانه یا عطاری بگیر یه قاشق بده بخوره .منم قبلا ب پسرم میدادم خیلی موثره
یا اینکه خاکشیر بریز داخل اب گرم و ولرم ک شد چندتا قاشق بهش بده خیلی خوبه

آلو و روغن زیتون تو غذاش استفاده کن و با روغن زیتون شکمشو ماساژ بده

سلام عزیزم
رو نافش دو،سه قطره روغن زیتون بریز و‌دورانی ماساژ بده جواب میده

روغن زيتون ،كره بزار يخ بزنه تيكه هاي كوچولو بزار دهنش تا بخوره،هويج ابپز هم عاليه

اگه ازشیاف گلیسیرین استفاده نکردی براش بذار خوبه اگرم استفاده کردی ونتیجه نگرفتی شربت لاکتووز عالیه روری ۵سی سی بده تاخوب شه

آلو تو غذاش استفاده کن یا آب گلابی بده